Για μια μεγάλη επιστροφή στο 6x07 μας ετοιμάζουν οι κριτικοί

 

Θα συμβεί αυτό που νομίζουμε; Έναν πανικό στο κοινό προκάλεσαν οι κριτικοί που ειδαν νωρίτερα το 7ο επεισόδιο της 6ης σεζόν του Fear το οποίο θα είναι το Mid Season Finale για φέτος. Οι κριτικοί λοιπόν κάνουν λόγο για ένα επεισόδιο που θα πάει την σειρά σε νέα μονοπάτια και μας ετοιμάζουν για μια επιστροφή. 

Ο Cameron Bonomolo είπε "Η Κυριακή μας δίνει μια ταινία τρόμου με το Mid season finale του Fear, που κατευθύνει την σεζόν σε μια νέα κατεύθυνση με ένα μικρό Cliffhanger. Υ.Γ Μια μεγάλη ανατροπή έρχεται όταν φέρνει κάτι στην επιφάνεια που έχουμε να δούμε από την 4η σεζον..." Την δήλωση του συνόδευσε με ένα GIF της Madison. 

Η Sonya Iryna έγραψε "Είναι έγκλημα το ότι δεν θα έχουμε το 6x08 του Fear TWD φέτος. Καταραμένο 2020. Το 6x07 είναι ένα ΥΠΕΡΟΧΟ επεισόδιο από μόνο του αλλά αυτό που ετοιμάζει είναι ΤΡΕΛΟ. Θα πρέπει να περιμένουμε κάτι ΜΕΓΑΛΟ που έρχεται ή επιστρέφει."  


 

Το κοινό λοιπόν βρίσκεται διχασμένο με την πλειοψηφία να ελπίζουν στο ότι η Madison επιστρέφει και πως δεν παίζουν με το κοινό ακόμα μια φορά όπως τότε με τα δέντρα και τις ζωγραφιές. Πρόσφατα είχε βγει μια φήμη η οποία έλεγε ότι το AMC είχε ζητήσει από την Kim Dickens να επιστρέψει βέβαια εκείνη είχε θέσει κάποιους όρους που ο πληροφοριοδότης δεν γνώριζε αν το κανάλι δέχτηκε. Μένει να δούμε τι θα γίνει στο επεισόδιο που μας έρχεται.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.