Οι περιγραφές των έξι extra επεισοδίων της 10ης σεζόν

Αφού μάθαμε λοιπόν πως η σειρά θα επιστρέψει στις 28 Φεβρουαρίου του 2021 για να συνεχιστεί έτσι η 10η σεζόν, έχουμε τις περιγραφές των έξι extra επεισοδίων, οι οποίες μας προετοιμάζουν για στιγμές γεμάτες ένταση και συγκινήσεις.

Διαβάστε τις περιγραφές αναλυτικά παρακάτω:

17ο-HOME SWEET HOME: Η Maggie έχει επιστρέψει με μία ιστορία που δεν είναι έτοιμη να μοιραστεί, ακόμα και όταν το παρελθόν προσπαθεί να "επικοινωνήσει" μαζί της. Η ασφάλεια του Negan βρίσκεται ξανά σε κίνδυνο. Ο Daryl και η Maggie πολεμούν μια άγνωστη απειλή.

18ο-FIND ME: Μια περιπέτεια του Daryl και της Carol πάει στραβά όταν συναντάνε ένα παλιό σπιτάκι. Ο Daryl πηγαίνει πίσω στο χρόνο, όταν αποχώρησε από την ομάδα μετά την εξαφάνιση του Rick, και ξαναζεί στιγμές που μόνο η αποκάλυψη θα μπορούσε να δημιουργήσει.

19ο-ONE MORE: Ο Gabriel και ο Aaron αναζητούν φαγητό και προμήθειες για την Alexandria. Μικρές τραγωδίες οδηγούν σε μεγαλύτερες, ενώ η πίστη και η αισιοδοξία έχουν χαθεί όταν όλοι τους πρέπει να περάσουν από την απόλυτη δοκιμασία.

20ο-SPLINTER: Ο Eugene, ο Ezekiel, η Yumiko και η Princess είναι φυλακισμένοι και χωρισμένοι μεταξύ τους. Η Princess "παλεύει" με τις αναμνήσεις από το τραυματικό της παρελθόν και προσπαθεί να αποδράσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με τη βοήθεια του Ezekiel.

21ο-DIVERGED: Ο Daryl και η Carol χωρίζονται στο δρόμο και παίρνουν διαφορετικές κατευθύνσεις. Ο καθένας τους μπαίνει στο δικό του mood επιβίωσης και η πιο απλή πρόκληση γίνεται δυσκολότερη. Θα είναι τα μοναχικά αυτά ταξίδια τους το κρίσιμο σημείο που θα επιδιορθώσει τη φιλία τους ή η απόσταση μεταξύ τους θα είναι μόνιμη;

22ο-HERE'S NEGAN: Η Carol παίρνει μαζί της τον Negan σε ένα ταξίδι, ελπίζοντας να περιορίσει την αυξανόμενη ένταση. Ο Negan θυμάται τα γεγονότα που τον οδήγησαν στο σημείο αυτό και βγάζει ένα συμπέρασμα σχετικά με το μέλλον του.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.