Η καλύτερη σκηνή του 10x18

Ένα ακόμα επεισόδιο από τα 6 έξτρα που θα βγουν και αυτό είναι αφιερωμένο στον Ντάριλ. Στο μεγαλύτερο μέρος του επεισοδίου βλέπουμε το παρελθόν του μοναχικού λύκου όταν ο ίδιος είχε αποκοπεί από την ομάδα για να αναζητήσει τον χαμένο καουμπόι. Ένα αρκετά συναισθηματικό επεισόδιο καθώς είδαμε και έναν νέο πιθανό έρωτα του Ντάριλ αρκετό καιρό μετά τον χαμό της λατρεμένης του Μπεθ. 

Αν και σε γενικές γραμμές δεν ήταν και κάτι ιδιαίτερο είχε ωστόσο και μερικά δυνατά σημεία που μας έδειξαν τον δυνατό δεσμό που έχουν ο Ντάριλ και η Κάρολ. Η καλύτερη και πιο δυνατή σκηνή ήταν η τελευταία και ο διαπληκτισμός που είχαν ανάμεσα τους οι δύο χαρακτήρες. Ο Ντάριλ αφού έχει αφηγηθεί στην Κάρολ την ιστορία με την Λία και είναι αρκετά φορτισμένος και κατηγορεί τον εαυτό του που έφυγε από κοντά της και όταν επέστρεψε αυτή είχε χαθεί  χωρίς να μάθει ποτέ αν είναι ακόμα ζωντανή.

Πνιγμένος λοιπόν από τα συναισθήματα και τις ενοχές που τον γεμίζουν κατηγορεί την Κάρολ για την εξαφάνιση της Κόνι όταν η Κάρολ όπως είπε και ο Ντάριλ δεν ήξερε το που να σταματήσει την επιμονή της για να νικήσει την Άλφα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χαθεί άλλη μια γυναίκα που δέθηκε συναισθηματικά μαζί της. Άραγε αυτός ο καβγάς θα είναι το τέλος μιας μεγάλης και δυνατής φιλίας;

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.