Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας της 11ης σεζόν (Φώτο & Teaser trailer)

 

Λίγο μετά την προβολή του season finale της 10ης σεζόν, το AMC ανακοίνωσε και επίσημα πως η 11η και τελευταία σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Αυγούστου, συνοδεύοντας την με μία φωτογραφία από τα γυρίσματα και ακόμη ένα teaser trailer. Στην φωτογραφία αυτή από τα γυρίσματα βλέπουμε τον Daryl να κοιτάει κάτι μέσα σε έναν σωλήνα ή κάτι αντίστοιχο.

Τέλος, μέσα από το παρακάτω teaser trailer, βλέπουμε όλα τα προηγούμενα teasers ενωμένα ενώ στο τέλος υπάρχει μια νέα σκηνή με την πανοπλία του Mercer, αρχηγού του στρατού του Commonwealth. Παράλληλα, η ανάκριση κάποιου από την κοινότητα αυτή στον Eugene "ντύνει" ηχητικά το βίντεο αυτό. Να θυμίσουμε πως η 11η σεζόν θα έχει συνολικά 24 επεισόδια, τα οποία πιθανότατα θα χωριστούν σε τρεις 8αδες.

Η showrunner της σειράς, Angela Kang, έδωσε μια πρώτη περιγραφή για την τελευταία σεζόν του TWD:
Διακυβεύονται πλέον πάρα πολλά-θα δούμε περισσότερους walkers, "τόνους" δράσης, ιντριγκαδόρικες νέες ιστορίες, νέες τοποθεσίες, που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ, και τις ομάδες μας μαζί σε μια κοινότητα για πρώτη φορά, προσπαθώντας να ξαναχτίσουν όσα τους πήραν οι Whisperers.
Τσεκάρετε το teaser:

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.