Χορηγοί και φιλικά σαιτ

            
                  ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΣΑΙΤ ΤΩΝ THE WALKING DEAD GREEK FANATICS


                                                               


                                                                      FOX GR
                                                               


                                          
                                                                       COMIC DOM

              GAME OF THRONES GR FANS
          Δημοσίευση σχολίου

 1. Μια και ρωτάς, είπα να πω! :-)

  Το blog σου, επί της ουσίας του δηλαδή, όσο αφορά το τι πραγματεύεται, μου έχει κάνει πολύ καλό κλικ! Ίσως και το καλύτερο σε αυτό το θέμα στην Ελληνική γλώσσα!

  Το μόνο κακό που όμως το αντιμετωπίζω κάθε φορά που μπαίνω, είναι ότι έχει εξελιχθεί πολύ "βαρύ" στα φορτώματά του και στην διαχείρισή του από τον επισκέπτη του και, πολύ περισσότερο, όταν αυτός προσπαθεί να μπει με όχι πολύ ισχυρό σύστημα (υπολογιστή, ταμπλέτα, smartphone κοκ).
  Θεωρώ ότι, αυτό, έχει φτάσει έτσι επειδή μάλλον το έχεις "παραφορτώσει" από υλικό που θες να εμφανίζει ταυτόχρονα σε κάθε επιλογή του χρήστη. Μιλώ περισσότερο π.χ. για τα "περιφερειακά" widgets του. Πολλά, πάρα πολλά για τον είδος του blog σου και ίσως όχι και τόσο απαραίτητα για τους περισσότερους, τουλάχιστον δηλαδή πολλά από αυτά. Αποτέλεσμα ότι καταλήγει σχεδόν για όλους πια πιο "δύσχρηστο" ως ιστολόγιο, πράμα που δε νομίζω να το θες καθώς είναι διακριτή η φροντίδα σου και η επιθυμία σου να περνάμε όλοι καλά εδώ μέσα.

  Πρότασή μου και φυσικά εσύ κάνεις παιχνίδι, προσπάθησε να το κάνεις λίγο πιο "minimal" ένα πράμα. Να είσαι σίγουρος πως, πέρα απ΄ το πολύ σημαντικό κέρδος σε ταχύτητα, θα βγει και πιο κατανοητό άρα και πιο εύκολο για τον καθένα.
  Και στο λέω εγώ που την έχω πατήσει με το θέμα από δικό μου (γενικότερης ύλης) ιστολόγιο :-(, το 1ο μου. Σε επόμενα που έφτιαξα (ένα ακόμα δικό μου αλλά και άλλα γνωστών μου), πρόσεξα και απέφυγα πια αυτήν την "παγίδα"!

  Στην περίπτωσή σου ειδικά, "κρίμα" είναι γιατί έχεις αρκετά καλό θέμα, καλή επισκεψιμότητα και αρκετά καλή συμμετοχή πράμα που, άλλοι, κάνουν "κρα" για να το έχουν και μάλλον το ξέρεις ήδη!

  Θέλω να ελπίζω πως εννοείται ότι, ΌΛΑ όσα σου λέω, τα λέω με τις αγνότερες των προθέσεών μου. Το διευκρινίζω γιατί καμιά φορά παρεξηγούνται χωρίς λόγο οι προθέσεις...

  Καλή συνέχεια λοιπόν!
  Θα προσπαθώ να είμαι από τους τακτικούς σου επισκέπτες! ;-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.